04.08.09

Cūku gripas, Putnu gripas un HIV mazie noslēpumi.

Viss, es šo vairs neizturēju un izdomāju, ir jāraksta, un jaatver acis vaļā ar vienkāršiem saprotamiem un dokumentētiem faktiem.

Tā nu pirmais gāziens: Kā radās HIV? No narkomāniem-homoseksuālistiem? No Āfrikas gorillām, vai no aborigēniem?

Nē-patiesība bija sekojoša:

Amerikāņu ārsts Gotlibs, 1981. gadā, novērojot piecus pacientus-homoseksuālistus, ieviesa terminu „iegūtā imūndeficīta sindroms”, saīsināti angļu valodā - AIDS. Visi pieci novērojamie bija narkomāni un, anālo sakaru atvieglošanai, aktīvi lietoja opija preparātus. Tāpat visi pieci bija arī pneimonijas slimnieki ar spilgti izteiktiem imūnās sistēmas bojājumiem. Kāds tam sakars ar epidēmiju? Izrādās, ka sākumā, ne par kādu epidēmiju nebija pat runas. Gotlibs un citi ārsti šo terminu izmantoja kā simptomu. Piemēram, tika teikts, ka slimniekam saslimšanu ar tuberkulozi pavada AIDS, tas ir – imūnās sistēmas bojājumi. Tas ir tas pats kā teikt: „gripu pavada augsta temperatūra”, bet nav taču tādas epidēmijas – „augsta temperatūra”!

Tā tas bija līdz brīdim, kamēr Gotliba pētījumi nenokļuva uz priekšniecības galda – tajā pašā Slimību kontroles un profilakses centrā. Tieši tajā laikā Centrs bija rupji „izgāzies” ar tā saucamo „cūku gripu”. Tas ir atsevišķs notikums, bet īsumā par to ir vērts pastāstīt. Centra direkcija 1976. gadā paziņoja, ka parādījies vīruss „cūku gripa”, kurš drīz sāks pļaut amerikāņus gan pa labi, gan pa kreisi. Panāca, ka tika iedalīti līdzekļi vakcīnas izstrādei un sākas totāla vakcinācija! Piecdesmit miljoniem amerikāņu paspēj izdarīt potes, līdz pēkšņi noskaidrojas, ka nekāda vīrusa nav, bet vakcīnai ir spēcīgs blakus efekts, no kura tūkstošiem cilvēku iegūst smagus nervu darbības traucējumus un paralīzes. Pēc tiesas spriedumu prasībām, (ASV) valdība ir spiesta izmaksāt apmēram 100 miljonus dolāru. Izgāzies ar „cūku gripu”, Centrs ar abām rokām pieķērās AIDS. Steidzīgi sameklēja vīrusu, kurš „iespējams” izsauc AIDS un nosauca to par „cilvēka imūndeficīta vīrusu”, saīsināti angļu valodā - HIV. Izveidoja HIV-testa tehnoloģiju. Un AIDS slimnieku „ražošanai” maiss bija vaļā. Un finansējums – 2 miljardi „zaļo” gadā.

Šis nekaunīgais šarlatānisms izsauca daudzu godīgu zinātnieku sašutumu. Viņi pierādīja, ka nekāda vīrusa nav un tests fiksē tikai antivielu klātbūtni organismā. Šis tests dod pozitīvu rezultātu (tas ir – konstatē „vīrusu”) pie tuberkulozes, pneimonijas, reimatisma, izkaisītās skrelozes un vēl pārdesmit slimībām, kā arī pēc asins pārliešanas, tas ir – pie iejaukšanās organisma parastajā darbībā. Organisms reaģē uz šo iejaukšanos, izstrādājot antivielas, kuras tad arī uzrāda HIV-tests.

Iedomājieties šādu absurdu situāciju: vairāk kā miljons cilvēku, kuriem pirms 15 gadiem atrasts HIV, līdz šim laikam nav saslimuši ar AIDS. Un otrādi – pusotram miljonam slimnieku, ārsti, vadoties pēc visiem simptomiem, būtu priecīgi „piešūt” AIDS, bet, lūk, tikai HIV-tests to neuzrāda:):):) labi daļše boļše........

Putnu gripa arī izrādās parādījās te Francijā, te Meksikā un atkal izrādījās, ka ar putniem tur nav nekāda sakara.
Latvijas kontrolētie, atlasīto informāciju sniedzošie plašsaziņas līdzekļi līdz šim noklusējuši par skandālu, kas plaši izskanējis no globālās finanšu elites taustekļiem neatkarīgos pasaules ziņu medijos: farmakoloģiskā mega korporācija Baxter International 18 valstīm nosūtījusi pretgripas vakcīnu materiālu ar dzīvu putnu gripas vīrusu H5N1.
Par Čehijas laboratorijā konstatēto vakcīnas saindēšanas faktu jau 24. februārī ziņoja bloomberg.com, bet dažas dienas vēlāk šī ziņa parādījās aģentūras The Canadian press relīzē, no kuras tā tika pārpubicēta lielā daļā Kanādas nacionālo plašsaziņas līdzekļu.

Pats svarīgākais ir apstāklis, ka vakcīnā atradās gan deaktivizēts cilvēku gripas vīruss, H3N2, gan dzīvs potenciālais pandēmijas izraisītājs H5N1. Kā zināms, tieši šādā kombinācijā, sajaucoties ar kādu cilvēku gripas vīrusa celmu, H5N1 var kļūt īpaši letāls un pēc Pasaules bankas pērn publicētām prognozēm nogalināt līdz 70 miljoniem cilvēku. Bet absurds notika 2008. g. decembrī, kad Eiropas Medicīnas aģentūra pozitīvi izteicās par iespēju tuvākajā laikā sniegt atļauju Baxter izstrādātās Celvapan vakcīnas iepirkšanai krājumiem pandēmijas gadījumā.

Un zīmīgi, ka šī gripa it kā izcēlās tieši tajā cūku fermā, kuras līdzīpašnieks ir pasaulē lielākais gaļas izstrādājumu ražotājs, ASV kompānija „Smithfield Foods”:):):):):), tā Britu laikraksts „The Times”. Bet savukārt Meksikas vēstnieks Ķīnā Horhe Guahardo paziņojis, ka cilvēkiem bīstams cūku gripas vīruss A/H1N1 sākotnēji radies nevis Meksikā, bet gan Eirāzijā. "Kāds no Eirāzijas pirmais inficējies un atvedis to uz Meksiku," viņš sacīja preses konferencē Pekinā, atsaucoties uz meksikāņu epidemiologiem.

Ko no šī var secināt, lielie spēlējas, mazie mirst kā mušas, jo vienam vajag naudu, otram varu, katram spēle cita, tikai rotaļlietas dārgākas, tas arī viss.

P>S. Atvainojos, ka nesaliku visas atsauces, bet to ir ļoti daudz un to visu var atrast rokoties Googlē. Sanāca gan baigais palags....

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru