23.08.09

Klubs TRAFFIC, ko tur darīt un ko labāk nedarīt.

Rīgas svētku ietvaros devāmies iekarot Vecrīgu, uz cilvēkiem paskatīties un sevi parādīt, un te nu būs vienas nakts ceļojuma apskats un kluba TRAFFIC analīze.


Tad nu visu pēc kārtas, Vecrīgas krogi visi bez izmaiņām savās vietās, vēl joprojām turpina naudas smelšanu no tūristiem un atpūsties gribētājiem, un tādi viņi ir bijuši visos laikos, aliņš 2,50Ls grauzdiņi (6 gab.) ap 1,40LS. Salāti no 1,50Ls un otrie no 4Ls. Tas viss ir forši un bez 20Ls tā īsti nekur neieskriesies:)Patiesībā tāds apmēram būs rēķins pēc apmēram 2 stundu atpūtas:) tā nu mēs dzerot aliņu sagaidījām plkst23.00 un lēnā garā stūmāmies uz TRAFFIC pusi, jo bija dāvanu karte veselu 15Ls vērtībā, tas arī sildīja sirdi, ka vismaz par 15Ls būs jātērē mazāk.

Tiem kuri nezina, kas ir klubs TRAFFIC, paskaidroju... pārceļamies laikā 8 gadus atpakaļ un pretim Nacionālajai operai atvērās naktsklubs DOLLS, kurš bija tik elitārs, ka meitenes, viņas arī eskortmeitenes un striptīzdejotājas mierīgi varēja prasīt pat 1000Ls par divvientulību, un kamēr visa zelta jaunatne mēģināja saprast kur tad īsti doties uz Voodoo, vai uz Dolls, īstie džeki sēdēja Dollā, nu un tie kuri nezina, V.I.P biedra karte šajā klubā maksāja 2500Ls gadā. Ko deva šāda karte? Neko, varēji nemaksāt par ieeju, varēji tikt pie dažādiem bonusiem, tomēr V.I.P statuss tev ļāva justies svarīgam, bet tajā pašā laikā vajadzēja ļoti piedomāt cik daudz meitenes uz tava rēķina izdzers, jo viens konsumācijas kokčiks tak veselus 50Ls maksāja, un tos viņas dzēra ļoti ātri:):):) Nu tas tā par to Dolls vēsturi, ehhh bij laiki.....

Nu un lūk ieejot pa šīm pašām durvīm nekas jau nav mainījies, tās pašas kāpnes uz leju un jūs ienāksiet klubā, kurā patreiz ieeja vēl ir bezmaksas, (ja būtu par maksu diez vai kāds ietu), tur kur kādreiz gorījās striptīzmeitenes tagad telpas centrā ir bārs kurš pēc daudzu normālu Eiropas klubu piemēra ir uztaisījis tā, ka cilvēki var sēdēt visapkārt bāram, nu un tad ir 3 galdiņi katrs citā neona krāsas nokrāsā, katrs galdiņš atrodas tādā kā nišā, un sēžot pie tā var novērot citus apmeklētājus, uzzināju arī ka vietiņu pie šāda galda var norezervēt par veseliem 30Ls. Dzērienkarte, jāsaka, ka cenas nav ne astronomiskas nedz arī ļoti zemas, bet visas mērvienības nav mūsu mēros, bet pēc pasaules standarta 40cl. Cik maksā viskijs..no 2Ls Jameson 40cl un uz augšu. Nu un no šejienes izdaram secinājumus par pārējiem dzērieniem un to vidējo cenu.
Dzērienu izvēle un cenu līmenis 5no10

Mūzika.

Ļoti biju cerējis, ka klubs būs padomājis pie konkrēta stila vai fīlinga radīšanas, bet nē...džeks nogriež makarenas un pat pamanījās iemiksēt kaut kādus ļoti vēsturiskus un klubu apritē neaktuālus gabalus, griež uz parastajiem CD, vienu vārdu sakot mūzika klubā 1 no 10.

Pīpētājiem.

Pīpētājiem uztaisīta ļoti forša atsevišķa telpa, kondicionieri strādā normāli vienu vārdu sakot līmenī.

Apsardze.
Izrādās ir arī Face control, bet pagaidām met ārā tikai tādus, kuriem gravitācijas likumi ir saputrojušies, bet visādi citādi es tikai nesapratu, kāpēc 2x2m apsargam stāv blakus blondīne 50x50cm, viņa laikam novērtē cik tev varēu būt līdzi naudas, vai kā tā?

Ielidojām klubā apmēram plkst.23.30 un mēs bijām laikam tikai otrie vai trešie apmeklētāji, un tas viss notiek sestdienā:):):):) Sāku runāt ar cilvēkiem, kas viņiem šeit patīk un kāpēc viņi vispār nāk uz šo klubu. Izrādījās 90% ir kluba īpašnieka-"Mārča" draugi unnnnnnnn beigu beigās izrādās tur tusē basketbolisti, lūk tā un klubs cer izbraukt uz to, ka caur basketbolistiem arī šo klubu iznesīs tautās, jo kā teica viens no (īpašniekiem?), meitenēm patīk basketbolisti. Paprasīju vai ir bijis arī A.Šķēle, Kambala vai Biedriņš, bet atbildi līdz galam tā arī nesaņēmu.

Īss rezumē...
Klubam būtu jāpiedomā par kluba mūziku un rezidentdīdžejiem, telpas tādas patukšas un nedzīvas, toties tualetē ir baigi forša liela mākslīgā puķe:):):):):) Kopējā kluba atzīme ir 3 no 10.
Kāpēc? nu esmu redzējis arī vēl sliktākas vietas:) 3 ir tikai par centību un uzdrīkstēšanos.
Ja tur būtu uzlikts vismaz 1-2 stieņi kur meitenītes varētu izklaidēt apmeklētājus es noteikti iegrieztos vēlreiz, jo savādāk izņemot bārmeni tur acis nav kam piesiet:):):)

2 komentāri:

  1. Nu Tu laikam biji diezgan agraa laikaa, jo kad mees tur baltaas nakts setdienaa iegriezaamies ap pulk. 2 tur pilnaa sparaa dancoja divas duudas.
    Klubs tieshaam tiiri vizuaali likaas baigi forsh. ljoti atsauciigs baarmenis... ;)

    kopumaa vieniigaa probleema bija maz tautas un ik pa laikam stuulba muuzika (bet ik pa laikam) :)
    Ja man prasiitu uz cik es noveerteeju, tad teiktu 5 vai pat 6 ;) 6, tas tad jau vinji apsolaas, ka buus tauta.. Bet nu ko var gribeet vinjsh ir ljoti jauns klubs, veel nav iekarojis apkaarteejo uzticiibu. Bet labs naak ar gaidiishanu ;)

    AtbildētDzēst
  2. Labs apraksts, taču pats klubs nepārliecina... Iegriezos šeit intereses pēc, lai palūkotos, kas jauns tapis Dolls vietā. Rezultātā vilšanās ar pustukšu klubu, haotisku mūziku un totāli neprofesionālu personālu :( Labi, ka tepat netālu ir Coyote Fly :)

    AtbildētDzēst