10.08.09

Kā, "Ziedonis Meimanis" S500 Mercedes tirgoja...

Kamēr, Japānā plosās viesuļvētras, un Baltijas jūrā pazūd kuģi, kamēr atklājas, ka valdība vairs nespēj dabū atpakaļ pat savu ieguldīto naudu iekš "Parex banka", kārtējais gudrinieks kurš uzdevās pilsoņa Ziedonis Meimanis vārdā, ieliek uz loteriju S 500 Mercedes Benz automašīnu iekš www.s500.lv, par šo uzzināju twitterī, un palika baigi interesanti, kas tur ir tajā trubas otrā galā...::):):)
Sākām pētīt, kas tad regojis domēnu, izrādās, ka pensijas vecuma uzņēmējs pat saprot, kā var noslēpt visus reģistrēšanas datus un palikt anonīms, vai viņam tas bija speciāli vajadzīgs, lai saglabātu savu inkognito satusu.
Viss liekas it kā sakarīgi u.t.t. ja neskaita faktu, ka cilvēks nesaprot, ka apm. 7000 biļešu pa 5Ls diez vai uztirgos. Hmmmm es i sāku domāt, nu baigais večuks, iespējams, kāds iesitis pa galvu un iestājies prāta aptumsums, bet varbūt vienkārši mirkļa vājums un viss, jo lapa kurā viss ievietots izskatījās maksimāli vienkārši, tātad viss tiek taisīts uz ātro augšā, pat personas kods iedots un kontakttelefons, bet sākām rakt...un rakām līdz galam...paskatījāmies pēkšņi kas tad šo mājaslapu reģistrējis, izrādās, persona slēpta, un mobilais arī cits, ne tāds kā uzrādījās kontaktos, bet nu OK, pat pastkastīte ziedonismeimanis@inbox.lv uztaisīta, advancēts puika izrādījies, jo pensijas vecuma uzņēmējam, lai tādu bezmaksas servisa pastkastīti izmantotu, nu neizskatījās parāk jau piestāvoša, lieki teikt, ka Google neko par tādu personu uzrādīt nevarēja, nevarēja uzrādīt arī atsevišķi reģistri, pārbaudot pēc mobilā telefona, personas koda vai uzvārda un vārda. Un tad es sāku domāt, nu johaidī, es tiešām gribu aizbraukt uz to Saulkrastu ballīti kura it kā solās būt un paskatīties cik daudz cilvēku tur sabrauks:):):):)

Tālāk vairāk:)::):) iezvanījos vienam cilvēkam un paprasīju, vai viņam ir iespējas par tādu personu ko uzzināt, izrādās ir gan...pārdevis dzīvokli 6 gadus atpakaļ, un tas bijis arī viss, tad man domas panesās uz to, ka vajadzētu piezvanīt uz Hanzeni un pateikt, ka manu kredītkarti kāds ir nozadzis, un lūgt, lai noķer tos bandītus::):) to izdarījis vēl neesmu, bet interesanti ir fakts, ka laikam ļoti daudzi ir jau tur tos 5Ls aizskaitījuši, naivi cerot, tikt pie mašīnas par kādu pat sapņot neuzdrīkstējās, vēl dažas interesantas lietas, no šī paša autora ir parādījušies pārs sludinājumi iekš reklama.lv ap 19.jūliju, kur piedāvā nopirkt/pardot biznesu, un atrisināt uzņēmumu kredītsaistības):::):)):):) nu jāāāā...aktīvs palicis biznesmenīts, bet ļoti ceru ieraudzīt to seju kādā Degpunktā vai kur citur....Pas Mersis 1:1 atrodams šeit

1 komentārs:

  1. lai nu kā, bet ideja ir izcila. un to es vakar paudu gan čivinātājā, gan īsā postā uz http://specialists.blogs.lv realizācija gan pieklibo. acīs pašā sākumā iekrita, ka izlozē piedalīsies ek-pol pārstāvji. tas nozīmē - būs pa oficiālo. bet ;) ja ir pa oficiālo, tad jābūt norādītam lot-atļ-nr. bet tā nav. secinājums ;)

    AtbildētDzēst