09.02.11

Kas ir Artūrs Hercogs?

Tas ir noticis un jauna interneta zvaigzne ir dzimusi.
Tas ir Artūrs Hercogs, pat uzvārds šim jaunēklim ir attiecīgi piemērots, lai būtu ministra padomnieks.
Bet pokemoniskā domāšana un kur nu vēl krievu valodā sniegtā intervija liek domāt, ka Artūram ministriju karjera ir beigusies, man patīk Artūra stils tāpēc turpināšu viņa vārdiem- "kak bi es tam  etjih darbagrupah kakbi sižus za kampjuterom posmotretj etjih draugiem el ve, i eto mne kak bi bizness nje bizness, par 350 lati v brutto" ir pilnīgs nonsens,.... Es pat domāju, ka Artūrs izdzēsīs savu draugu profilu un tviterī un sekos Lindai pa pēdām
Bet pagaidām čekojam video, smejamies un dziedam līdzi, jo tādi pokemoni dod padomus Lindai, tāpēc man tagad skaidrs, kāpēc Lindai tie visi lēmumi, kā
caur pēcpusi izvilkti, neba par velti 7 "padomnieki-spīdekļi" atstrādā to naudiņu.
Artūrs Hercogs ir klasisks piemērs tam, kā notiek "Vienotība" cilvēku ielikšana tajās vietās kur naudiņa nāk neko nedarot, vēlreiz uzelpoju ka nebalsoju par šo partiju un uzsitu sev uz pleca.






P.S. Redz, kā sanāca, nepaspēju es no rīta šo postiņu izveidot, kad jau Linda Mūrniece Artūru izmeta no darba, un labi vien ir...Tā jau Lindai smagi iet un krēsls līgojās...Bet posta jēga ir dziļāka, paies gads un daudzi no Jums par Artūru aizmirsīs, bet jau nākošajās vēlēšanās šis skeletiņš var tikt izvilkts no Google rezultātiem, un tad jau mēs Hercogu atcerēsimies. Milti "Hercogs" -pārbaudīta vērtība un izcila kvalitāte.

4 komentāri:

  1. Varēji jau pieminēt, ka šis spīdeklis ir Jaunā Laika Jauniešu nodaļas valdes loceklis un ģenerālsekretārs. Arī to, ka viņš draugiem.lv cītīgi spēlē Duraku un uzvar. :)

    AtbildētDzēst
  2. Vāks. Vai to kāds arī mākslīgi atskanēja kā vācu pornenē? jeb tas ir reāli šis padomnieks.. runāt tak vispār neprot "kak bi, kak bi.. "

    AtbildētDzēst
  3. Redzeju interviju klatiene un pat nespecialistam redzams, ka saruna ir samonteta. Tev vel, cienitais autor, zurnalistika daudz jamacas, lai atsifretu istenibu no montazas.

    lai izaugsme tev!

    AtbildētDzēst