20.05.11

Google.lv nav mājaslapa, tā ir Interneta programma!

Pastāstīšu vienu smieklīgu gadījumu:
Kādu dienu apcerot sasniegtas virsotnes nolēmu iečekot man svarīga atslēgvārda pozīcijas organiskajos meklēšans rezultātos.
Dabiski veram vaļa lapu google.lv un rakstam iekšā savu meklējamo vārdiņu un skatamies, kā tad mēs tur izskatamies. Liels bija pārsteigums, ka tiešie konkurenti izvērsuši savu Adsense kampaņu izcili negodīgā veidā, tb, virsrakstā norāda mūsu mājas lapas nosaukumu, pēc tam adresi, un pārmainītu saukli...
bet saite ved uz viņu mājas lapu. Domāju, labs ir, japiezvana uz PTAC jo tā ir maldinoša reklāma, un maldina mani ka patērētāju.
Bet nu liels bija mans pārsteigums, ka tur esošie cilveki visi vienā balsī man sāka apgalvot sekojošas lietas:
1. google.lv nav mājaslapa
2.google.lv ir interneta meklēšanas programma
3.googlei neko nevar samaksāt.
4.googlē nav reklāmas
Un likās ka tur nopietni un kompetenti cilvēki strādā.....
Apakšā arī skrīns no oficiālās atbildes, uz uzdoto jautājumu: kādēļ uzpiežot uz firmas xxx nosaukumu adsense reklāmā, es tieku novirzīts uz yyy firmas mājaslapu,un manu pieņēmumu, ka tā ir apzināti maldinoša reklāma:

2 komentāri:

  1. Adsense/adwords kāda starpība vai ne? Un labāk būtu pielicis arī savu vēstuli, jo pilnīgi iespējams ka esi to visu pasniedzis tik līki, vai arī tik pārgudri ka cilvēkam otrā galā to problēmu grūti saprast, vel jo vairāk ja min Adsense reklāmas pie googles organiskajiem rezultātiem.

    AtbildētDzēst
  2. Bet varbūt pazvani un parunā ar viņiem pats/-i nevis anonīmi te vāvuļot. Tur nesaprot pat to, ka ir apmaksāti meklēšanas rezultāti, kur nu vēl to, ka google tomēr ir fiziska vietne, nevis kaut kas mistisks, kas dzīvo internetā.

    AtbildētDzēst