16.11.09

„Bijušo cietumnieku” tusiņš –jeb īsumā par #alusmeteoritstweetup05


„Bijušo cietumnieku” tusiņš –jeb īsumā  #alusmeteoritstweetup05

Tad nu īsumā par to, lai kliedētu baumas un atcerētus piedzīvoto, kā jau pēc kārtīga Tweetupa rakstam arī šo tweetup pasākuma apskatu, kas šoreiz norisinājās 13.novembrī.
Pasākumā tika aicināti ņemt dalību ikviens, kurš vēlējās atpūsties un satikties ar citiem twitter lietotājiem, īsumā tika nolemts rīkot pasākumu krodziņā „Vigante” , lai bez liekas „pompas” un trokšņa atzīmētu piektdienu. Sīkāka pasākuma programmas info atrodams vēl joprojām šeit: http://tweetvite.com/event/y6zd .
Bet pēdējā brīdī pasākumu atbalstīt tomēr atsaucās divi sponsori :
forums http://www.atputasbazes.lv/lv/forums/?tid=82


Un pievienojās arī http://www.halis.lv


Kas izraisīja arī daudzu twitter lietotāju skaudību, nenovīdību un mēģinājumus izteikt savdabīgas replikas, jo viņi paši jau bija izlēmuši pasākumu „nepagodināt” ar savu ierašanos.
Lielāko izbrīnu izraisīja,Twitter.com lietotājs zināms ar niku @pulks , komentārs Twitterī - citāts: ” ak Dies'!!! Bik paskatījos pasākuma bildes ... izskatās, ka tur savākušies bijušie cietumnieki :)) #alusmeteoritstweetup05”.
WOW un es sāku domāt cik daudzus tobrīd viņš par tādiem nosauca, un kas vispār puikam galvā notiek, bet saprotu, ka ne jau par garā vājajiem bij jābūt šim stāstam.
Daudziem šis krogs jau bija zināma vieta, bet tie kuri par to uzzināja pirmo reizi, bija pārsteigti, par to, ka speciāli ir padomāts par smēķētājiem tiem atvēlot atsevišķu telpu, ka cenas Rīgas centrā krogam var būt arī pieejamas arī vidusmēra apmeklētājam, ka apkalpošana ir uz 5 no 5 un vispār visa atmosfēra ir OK.
Pasākuma laikā, savā starpā spēja atrast kontaktu visi uzaicinātie, daudzi spēja vienoties par turpmākiem sadarbības projektiem un visi spēja vienkārši un brīvi pavadīt piektdienas vakaru. Izturīgākie prāti turpināja afterparty „Pērlē”, par ko vēlāk no „īstajiem un legālajiem” twitter lietotājiem vēlāk saņēma pārmetumus, ka tiek kopētas idejas un visādi citi slimas fantāzijas izdomājumi.
Kas tika panākts? #alusmeteoritstweetup05 ar vidējo pieminējumu 400 reizes stundā tika dienas trendos, pasākuma ielūgumu lapa tika apmeklēta 2200 reizes. Mājaslapas http://www.atputasbazes.lv un http://www.halis.lv tika apmeklētas no 480 unikālajām adresēm. Twitter lietotājam @atputasbazes_lv sekotāju skaits pieauga par 400%.
Iespējams, pie pasākuma pilnīgas komercializēšanas un garām analīžu un zīmolu prezentācijām efekts būtu savādāks, tomēr, uzsakatam, ka eksperiments ir izdevies.
Tika iegūtas jaunas idejas un iespējas paplašināt un attīstīt šos abus resursus, iepazītas jaunas sejas un  vienkārši patīkami pavadīts laiks.
Ak jā... ja kāds vēlas paskatīties fotoreportāžu un ieraudzīt „bijušos cietumniekus” sekojiet līdzi šim linkam: http://foto.inbox.lv/peter/alusmeteorits

3 komentāri:

  1. Nēnu jānu ... Pasākums, protams, godam izdevies un par to dikti daudz izklupieni sponsoru un organizatoru priekšā, par iespēju labi pavadīt laiku praktiski ar >90% nepazīstamiem, "izbijušiem cietumniekiem"!

    Ja tas kādreiz atkārtosies - noteikti pievienošos!

    P.S.
    Negribu fleimot un tā, bet es labāk vakaru pavadu / piedzeros / izsmejos ar "bijušajiem cietumniekiem", nevis IT nūģiem, kam biksītēs mitrs metas no runām par aifouniem vai makintošiem un tamlīdzīgiem, visādi citādi garlaicīgiem "sabiedrības krējuma" īpatņiem, kurus vairāk laikam interesē "vizuālais noformējums", spriežot pēc viņu komentāriem par Alus Meteorītu ... :)

    AtbildētDzēst
  2. klausīties visādus sētas ņurdētājus, kuri neko citu neprot. tādus tak nafig neklausīties un lai sēž un neko nedara. cepties par tādiem nav ne kaķa sūda vērtībā.

    AtbildētDzēst
  3. man gan bij prieks par jūsu pasākumu. Bij jau kāre kautrīgi piebiedroties, bet darba trauskmes zvans 5dienas vakaraa nokāva raito soli.

    Lai veicas, pasekošu kā jums plānosies nākotne, moš kādreiz tiksimies :) PĪS.

    AtbildētDzēst