23.09.09

Beidzot Latvija ir guvusi atbalstu islama valstīs.

Islāma ziņu lentes pēdējās dienās aizgūtnēm slavē Saeimu un Latvijas lopkopjiem paredz pārtikušu dzīvi.


Pēc tam kad ne bez protestiem Saeima pieņēma grozījumus Dzīvnieku aizsardzības likumā, kas atļauj lopus kaut arī pēc musulmaņu tradīcijām, iepriekš viņus neapdullinot, musulmaņu pasaulē Latvija ieguvusi atzinību. Saeimas lēmumu atbalsta visi islāma ziņu portāli, piemēram, islam.com, islam.ru, deyerler.org un citi.
Islam.com raksta: „Trīs nedēļas ilgusī Dzīvnieku aizsardzības likuma grozījumu apspriešana, kas šajā krīzes laikā kļuva par viskarstāko darba kārtības jautājumu, ir beigusies. Nepalīdzēja ne dzīvnieku aizstāvju asiņainie plakāti, ne opozīcijas īdēšana, ne jaunās likuma normas piekritēju noniecināšana. Vairāki Latvijas gaļas kombināti tagad varēs sākt vērienīgu gaļas eksportu uz Skandināvijas valstīm un nodrošināt jaunas darba vietas!”
Eiropas musulmaņi ar gandarījumu uzņēmuši ziņu, ka Latvijā pieņemts reliģiju cienošs likums un Latvijas lopkopjiem tagad pavēries Eiropas Savienībā dzīvojošo 16 miljonu musulmaņu tirgus. Īpaši tiek uzsvērts, ka tagad rindas pēc Latvijas gaļas veidos 700 000 musulmaņu, kas dzīvo Skandināvijā – Zviedrijā, Dānijā, Somijā un Norvēģijā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru