22.11.11

Unikāls HOROSKOPS visiem "Latvijas Krājbankas" cietušajiem!


AUNI- Auni tiks ar to galā, ar jebkuras bankas līdzīgu fokusu. Un uzreiz. Lepni, vientulībā un klusējot.


VĒRŠI- Vērši tiks ar to galā, bet pēc tam visiem to izstāstīs. Visiem! Un lai nostrahotos- aizrakstīs vēl visiem lielākajiem interneta portāliem un avīzēm. Lai tiešām visi to arī uzzinātu.


DVĪŅI Dvīņi padalīsies ar atgūto. Pacentīsies visu atdot Auniem, bet ja Auni visam piķim nepiekritīs, tad atdos Strēlniekam
.

VĒŽI Vēži  sāks puņķoties un raudāt laicīgi, līdz brīdim kamēr kāds uzņemsies viņa „gribu kārties” situāciju, lai Vēži aizvērtos. Bet ja neviens to neizdarīs arī Vēzis mierīgi tiks ar šo situāciju galā. Un kāda figa pēc tad vajadzēja sākt celt histēriju, tas arī līdz galam nav skaidrs
.
LAUVAS Lauvas sasauks visus  radus, draugus, kolēģus, vienkārši tvitersekotājus viņu klātbūtnē pats ieies bankā un tiks galā ar bankas klerkiem. Paklanīsies, paņems ziedus, izdalīs autogrāfus, atzīmēsies forskvērā, ietvītos un aizies.
JAUNAVAS Jaunavas uztrauksies. It īpaši ja Jaunava šādu bankas metienu nebija plānojusi. Jaunavas padomās. Atradīs risinājumu. Atrisinās. Tad izdarīs secinājumus.
SVARI Svari vispirms radušos sūdus nosvērs. Pēc tam nosvērs vēlreiz. Pēc nosvēršanas izdarīs secinājumus, ka sūdu tā kā ir par daudz un no saviem sūdiem daļiņu noforvardēs uz Lauvām vai Auniem. Pie mēģinājuma savus sūdus noforvardēt Jaunavai , uzreiz dabūs pendeli, jo Jaunavām šādi sūdi notiek tikai pēc iepriekšēja saraksta.

SKORPIONI Skorpions paskatīsies uz radušos situāciju. Iekomentēs tviterī vai draugos ”Nē nu tas ir pizdzetc kaut kāds!” ar heštegu #LKB, un uzliks visam „mīksto”.


STRĒLNIEKI Strēlnieki no sākuma apjuks. Pēc tam paliks smaidīgāki. Pēc tam jau sāks smieties paši par sevīm, par bankas uzmetienu, atcerēsies kādi vēl iepriekš līdzīgi gadījumi bijuši, pastāstīs par to visiem apkārt un aizmirsīs. Bet ja banka sāks likvidēties, tad Strēlnieki meklēs Lauvas palīdzību.


MEŽĀŽI Mežāzis vispār uzreiz atteiksies no šāda bankas izgājieni un pazvanījis bankas telefonoperatoram pateiks, ka neko tādu viņš nevēlas pat dzirdēt. Vispār jau viņu 90% gadījumos pat uzklausīs, bet nu ja pavisam atteiksies klausīties viņa pretenzijās, tad Mežāži to vienalga nokārtos, bet noteikti uz citu rēķina.


ŪDENSVĪRI  Ūdensvīrs protams šādu bankas gājienu sāks pētīt, viņš sāks „rakt” iespējamos variantus, sazvērestības teorijas, analizēs visus tvītus un līdzpilsoņu domu gājienus. Bet ja viņiem jau iepriekš ir gadījies līdzīgs piedzīvojums ar banku, tad Ūdensvīram jau paliks garlaicīgi un sāks meklēt Dvīņus, jo skaidrs ka piķi vienalga neatgūs, toties Dvīņi uzreiz noskaitīs pusi.

ZIVIS Atšķirībā no Vēžiem, Zivis raud klusiņām. Tāpēc pizdzets Zivīm ir tikai iekšēji, risina Zivis šādas situācijas pašas, neviens Zivīm ņifiga negrib palīdzēt, bet Zivis pakāsto piķi arī jau vairs arī negaida, tāpēc meklē Dvīņus, ja vien Ūdensvīri nav paspējuši pirmie, tad cerība uz Dvīņu atgūtās naudas pusi tomēr saglabājas.

1 komentārs: