22.05.14

Sliptree - labākais risinājums, kā izveidot rēķinus!

Visiem uzņēmējiem iesācējiem ir bijusi jārisina viena no pirmajām svarīgākajām problēmām. KĀ UZTAISĪT RĒĶINU? Kādu sagatavi izveidot, no kura gala pieķerties, un kādam tam vispār jāizskatās, lai radītu pozitīvu iespaidu par sevi, kā par cilvēku kurš pievērš uzmanību detaļām, arī tāds sīkums, kā rēķins ir arī TAVA uzņēmuma vizītkarte.

Daudzi izmanto Wordu vai Excel, bet daudziem nemaz nav uzstādīta MS Office programmatūra, un mēģina iztikt ar opensource risinājumiem, tāpēc arī radies tāds serviss, kā Sliptree kurš palīdz visiem jaunajiem uzņēmējiem, tikt galā ar šo problēmu. Ievēribu pelnījis  arī fakts, ka Sliptree ir tepat mūsu kaimiņos, Igaunijā radīts serviss.
Ko piedāvā Sliptree? 
Sagatavot un aizsūtīt rēķinu varēsiet minūtes laikā, no jebkura datora pasaulē, jo tas ir interneta platformas "Iegūsti to ko redzi" risinājums.
Vienkāršs un saprotams interfeiss, iebūvētas formulas, un dažādas sagataves.

Visi sagatavotie un aizsūtītie rēķini tiek saglabāti arhīvā, un Jums pēc tam neradīsies problēma ar to atrašanu, piemēram pēc gada, ja pēkšņi tie būs nepieciešami grāmatvedības datu salīdzināšanai.

Bet visvienkāršāk, protams, ir pašam to vienreiz pamēģināt, lai saprastu, šis tiešām ir tirgū labākais piedāvājums mazajam biznesam. Izmēģini arī tu! TAS IR BEZMAKSAS!

7 komentāri:

  1. Paldies, par avotu, meklēju internetā visādus ekseļus, un vēl sazin ko. Šis ir perfekts. Nav kauns pat aizsūtīt klientam.

    AtbildētDzēst
  2. Sveicieni no domubiedru grupas! Līdz šim visu darīju MS Excel, bet problēmas parādījās ar arhivēšanu un sistematizēšanu. Šeit izskatās, ka par visu ir padomāts, testam izveidoju vienu bezmaksas rēķinu, izskatās ļoti glauni.

    AtbildētDzēst
  3. Bet tur viss tak angliski, es visu pārtulkoju priekš sevīm, bet ir tak cilvēki kuri nesaprot angļu valodu.

    AtbildētDzēst
  4. Šis izskatās labāk, nekā zoho. ietestēsim ja jau dod par velti, kāpēc ne.

    AtbildētDzēst
  5. Man ļoti iepatikās, tiešām ērti, tikai tas, ka viss jāpārtulko uz latviešu valodu. Bet visādi citādi SUPER!

    AtbildētDzēst
  6. Šis ir ideāli. Bija tikai jāpartulko.

    AtbildētDzēst