06.12.10

Praktiskais latvietis, jeb 11 padomi, kas var noderēt...nu ja, iespējams arī Tev!

  1. Ja Jums ir pa rokai spēcīgs magnēts, pienesiet to tuvāk TV ekrānam (televizori der tie kuri ir ar garo pakaļu) un pavalkājiet to nestedzoties pa apli. Jūs ieraudzīsiet neaizmirstamus skatus! Smieklīgas sejas izteiksmes, un smukas krāsu pārliešanās efektus, gluži kā ar datoru. Visu pat nemaz nepārstāstīt... Apmāciet kaimiņu bērnus un uzdāviniet viņiem arī pa magnētiņam, lai kaimiņi priecājas.

    2. Ja Jums ir aizsērējis virtuves stāvvads, un visa šmuce no augšējiem stāviem nākot lejā, lejas pie jums iekšā, paņemiet lupatu, un cieši jo cieši iespiežiet to izlietnes caurumā, kad tas ir izdarīts, mierīgi ejiet skatīties televizoru. Kaimiņi paši, gan izsauks santehniķi, gan sataisīs visu, gan samaksās santehniķim par darbu.

    3. Ja aizsities ir tualetes stāvvads, tad apklājiet to ar pārs avīzēm un pēc tam spēcīgi ar spilvenu uzsitiet pa poda cauruma vidu. Par rezultātu paziņot!

    4. Ja Jūs patstāvīgi nolej augšstāva kaimiņi, tātad Jums ir veci griesti, bet viņiem grīda.... 2 vadi un 220v atmācīs viņus lietot tualetes podu. Ir pārbaudīts.. strādā diezgan efektīvi ja vien cilvēkiem nav skapī noglabāti specapavi:)

    5. Ja Jūs dzīvojot augststāvenē mīlat papīpēt uz balkona un izsmēķi izmest kaut kur lejup, kas noteikti var kļūt par iemeslu skandālam ar kādu kaimiņu, tad nemainiet savus ieradumus! Vienkārši noliekiet uz balkona vienmēr pa ķērienam lūpu krāsu. Tad neviens tiesu medicīnas eksperts nevarēs pierādīt, ka Jūs esat šo izsmēķi sviedis lejup.

    6. Ja ziemas vakarā, kad mazliet piesalst, Jūs pačurāsiet uz kaimiņa mašīnas durvju atslēgcauruma, tad viņš otrā rītā pavisam noteikti nokavēs darbu.

    7. Tosols....nja...ja tas tiek uzliets uz mašīnas vējstikla kura pieder Jūsu nīstamajai sievasmātei, ĻOTI ilgi nav atmazgājams un rada neaprakstāmas optiskās ilūzijas.

    8. Apgriežiet atpakaļskata spoguli savā automašīnā uz otru pusi, un noregulējiet to tā, lai tie auni kuri dažreiz aizmirst izslēgt tālās gaismas, vai arī tās ieslēdz tieši braucot Jums garām, paši arī tās ieraudzītu.



    9.Atnesiet sev slīdzi uz darbu tumbiņas, un pieslēdziet tās pie sava datora. Palaižiet kādu porno spēlīti ar atbilstošām skaņām, bet uz kolēģu aizrādījumiem palūdziet, lai viņi Jūs neatrauj no darba.

    10. Izskaitļojiet veikalu, kurā apģērbus iegādājas Jūsu priekšnieks, noperciet sev tieši tādas pašas lietas, kādas nēsā Jūsu priekšnieks un katru dienu velkiet šīs drēbes katrā nākošajā dienā, lai zinātu ko priekšnieks ir bijis uzvilcis, ejot uz darbu, rezultāts būs diezgan ātri jūtams.

    11. Ja ofisā Jums ir diezgan auksts, nopērciet litru medicīniskā (bet var arī tehniskā) spirta, ielejiet to kastrolītī. Katliņu uzliekiet uz ķieģelīšiem vai cita ugunsdroša materiāla, telpas centrā un aizdedziniet spirtu. Pēc piecām minūtēm telpā būs tik silti kā pirtī!
Īpašie piedāvājumi
Aktuālie Lattelecom pakalpojumu īpašie piedāvājumi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru